cz en

Proběhlé eventy

Back to Spirit

Seminář Back to spirit aneb Jak najít sama sebe vytvořený ve spolupráci s časopisem Moje psychologie byl sérií jednotlivých přednášek za účasti odborníků, koučů a známých osobností, kteří hovořili k danému tématu. 

www.zeny.cz/back-to-spirit

Restart s Dietou 2020

Event časopisu Dieta s programem pro širokou veřejnost zaměřený na všechny, které zajímá zdravý životní styl. Během celého eventu probíhají rozhovory, workshopy, ukázky nových fitness trendů, kulinářské show, setkání se zajímavými osobnostmi, tombola a dětský koutek.

www.zeny.cz/restartsdietou

Auta na náplavce

"Auta na náplavce" je největší tuzemskou automobilovou událostí. Pořadatelem je časopis Svět motorů a poslední víkend letních prázdnin proběhne již čtvrtý ročník této unikátní akce. Jako každý rok bude výstava rozprostřena na obou březích řeky Vltavy v prostoru mezi Palackého a Železničním mostem. Můžete se těšit na novinky automobilek a bohatý doprovodný program pro celou rodinu.

www.auto.cz/autananaplavce

Vánoční jarmark BLESKU

Nejčtenější deník v Česku připravil pro své čtenáře, a nejen pro ně, jedinečný BLESK Vánoční jarmark – trhy, které nemají obdoby! Ve třetím patře slavného obchodního domu Kotva v centru Prahy si mohou návštěvníci užít pohádkový svět, který pro ně Blesk ve spolupráci s více než sto prodejci a kreativními výrobci z celého Česka přichystal. Blesk Vánoční jarmark startuje 29. 12. 2019 a potrvá až do 22. prosince, 2019.

jarmark.blesk.cz/

iSport LIFE závody: Říčany u Prahy

Dechberoucí prostředí, nádherný běh, závod pro aktivní i začínající běžce na trase 9,1 km. Každý závodník dostane zdarma startovní set a oficiální funkční triko Columbia. Na své si přijdou i děti, pro které jsme připravili závody podle věkových kategoriích a super dárky pro všechny.

isport.blesk.cz/clanek/isportlife-isportlife-zavody-propozice/353485/isport-life-columbia-srdcervouci-zavod.html

Tiskové zprávy

DENÍK BLESK POMÁHÁ ČTENÁŘŮM BĚHEM PANDEMIE COVID-19

Deník Blesk pokračuje v podpoře a pomoci svým čtenářům během…

CNC a MALL.TV spolupracují s Českým olympijským výborem a…

Na letošní rok připadají kvůli celosvětové pandemii odložené letní…

Lidé a Země od ledna v novém, časopis prošel redesignem

Cestopisný měsíčník Lidé a Země z portfolia mediálního domu Czech…

Aktivity a projekty

Blesk lékárna

BLESK LÉKÁRNA je další komerční projekt pod značkou Blesku, který…

Blesk Srdce pro vás

Blesk Srdce pro vás je charitativní projekt Blesku založený na…

Eventy

Pod brandem našich titulů, webů a služeb vzniká v průběhu roku celá…